There was an error in this gadget

Friday, March 28, 2008

INCREDIBLE HULK


kalau korang suka HULK... cite dia akan kuar xlama lagi .. kepada yang nak tgk trailer terbaru dia.. sila tgk link nie..
aku malas nak upload dalam nie nanti komplain lembap la apa laa..

www.incrediblehulk.com

First 2 Photos of G.I. Joe's Snake Eyes



Paramount Pictures has released the first two photos of Ray Park as Snake Eyes in the Stephen Sommers-directed G.I. Joe, coming to theaters on August 7, 2009.

"He's the world's greatest ninja, but he's also next-generation. He's not afraid to use a sword one second, and a split-second later he's pulling out his Glock," Sommers told USA Today. "His chief nemesis is arguably the world's other great ninja, Storm Shadow. The two grew up together, were blood brothers and now are mortal enemies."

Sommers stressed that the movie is an origins story, so his challenge is to explain why the bad guy wears a metal mask, why Snake Eyes doesn't talk and other strange things kids took for granted. "For people who know nothing about it, it'll make sense," Sommers said. "And to people who love this stuff, it'll show where they all came from."

Adapted by Stuart Beattie, the action-adventure also stars Dennis Quaid, Channing Tatum, Sienna Miller, Rachel Nichols, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Said Taghmaoui, Marlon Wayans, Joseph Gordon-Levitt, Arnold Vosloo and Christopher Eccleston.

- gila la cite g.i joe niee... tapi bapak lambat gile nak kuar -

bonus lagi ...

kursus kahwin ...




KURSUS PERKAHWINAN WANIS - MEDAN TUANKU, KL.

Depan MAJU JUNCTION.

Bersebelahan Hotel Lotus / Avon

2 minit berjalan kaki dari SOGO/PERTAMA/ODEON.

Free Parking (Sabtu-Ahad sahaja).


Sijil JAWI/JAKIM/JPM, diiktiraf seluruh Malaysia, tiada peperiksaan.

Yuran RM80.00 termasuk makan & minum. ASTRO Percuma.

Khidmat nasihat perkahwinan warga asing / saudara baru.

Pendaftaran melalui telefon atau SMS 24 JAM. Atau datang terus pada hari kursus sebelum 3.00 petang.

Tkt 1, Dewan Seminar Restoran Hanifa,

Medan Tuanku, Jln Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur.


Jadual Kursus:

Sabtu, Ahad, Rabu & Khamis.


03-26943419

012-3316005

013-6023419

pada tanggal 26hb dan 27hb aku dan se-kawan aku pegi ke kursus kahwin la seperti alamat diatas..
macam hal la jadi hari tu.. tapi nasib baik gak pergi reramai.. kalau pergi sorang2 mau mati kebosanan aku haritu.. ustaz2 kat sana ok la.. cuma ustaz a.k.a tokey AWANIS tu bagi ceramah .. masallah,ngatoknya aku. bleh dia sound mamat sekor ni nape tido..padahal dia cite boring hehehe!!
tapi banyak gak benda2 yang kita taktau seperti cara-cara..ehem yang betul hehehe!! dan poligami.. acah jee, ingat kitorang blaje tu je ke..
banyak lagi benda2 yang berkaitan islam dapat kita tahu ..

anyway kitorang bersyukur yang kita lulus kursus.. dan sijil akan diambil minggu berikutnya..
utk pengetauhuan korang pasni KONFEM yang kursus jadi 3 hari 2 malam.. dan agak mahal dari biasa so.. kepada yang nak kawin tu cepat2 la kursus.. nanti kalau x lulus dia akan suh korang amek lagi sekali.. masak oooo!!!

P:S - kursus kahwin awanis sahaja yang ada kursus pada hari rabu dan khamis.. tempat lain sabtu ahad.. kata-nya..

P:S - Kepada admaxpt dan boolarts, selamat menjadi laki bini pada bulan 8 nanti ...

Tuesday, March 25, 2008

PIZZA HUT!!


Saya ingin berterima kasih kepada Hanip yang belanja kami se-kawan makan pizza hut .. dengan ini saya mewakili hadri dan anwar mengucapkan terima kasih daun keladi ada rezeki komisen lebih .. blanja la lagi kua kua kua!!!

Monday, March 24, 2008

CHELSEA... YAHOOO!!!~




Kepada semua fan CHELSEA ..akhirnya kita dapat gak kalahkan ARSENAL!! huhu!! kepada peminat ars-anal a.k.a the GONNERS!! sorry la ye sebab korang dah duk bawah CHELSEA!!!
nasib baik kita ada DROGBA yang HEBAT!!! huhuhu!!
Anyway congrates too CHELSEA 4 a wonderful job!!!!
BLUES IS THE COLOUR!!!


SNOOKER tu apa???



Ehem .. ni nak cite sket pasal seorang kawan-ku ini .. dia ajak aku main snooker..
1st time main tong2 so aku kalah laa.. maklumla xbrape pandai main and aku dah lama x main ..
so main la kalah bayar sekali .. 2nd game dia menang tapi dia kata nak titik aku 40 point tapi last last fight black jugak! ni aku nak cite.. then kitorang main 2nd game ... erm,mencabar gak dengan ayat2 psiko dia kat aku.. duk depan bola yang aku tembak..macam2 la membuatkan aku berdebar (sebab dah lama xmain) dan keadaan panas dalam kedai snuker tue ..
dari dia lead aku 25point aku kejar sampai la bola kaler aku lead plak 5 point ... tinggal bola pink ngan black.. so korang mesti bajet aku kalah kan..
TETIBA!!!! kawan aku tu minum PINK!! hehehe!!, then aku masukkan pink dan masukkan black seluruhannya aku menang 18 point... ada saksi TERRORIST_X!!

SO PENGAJARAN-NYA ADEK ADEK... JANGAN BERLAGAK DULU SEBELUM MENANG..MENANG DULU THEN BERLAGAK ...

aku xnak bagitau nama dia sapa sebab nanti mesti ada orang gak bagitau..hehehe!!kepada si kalah tu memang syok main snuker.. nanti main lagi yee.. huhuhuu!!! no hard feeling ..OLRIGHTTTTTT!!!!!!!

Saturday, March 22, 2008

bonus vads.dapat kee???




adakah vads akan dapat bonus seperti yang digembar gemburkan selama 4 bulan ini ..
tahun lepas ramai yang dapat tapi aku tak dapat lee.. heheheh!!
tapi ni ada satu cite member aku yang terlalu taksub nak bonus sampai semalam 21hb mac dia kena kencing yang semua dah dapat bonus.. katanya dia nie performer so kitorang BANG BANG BOOM + LU KENA BEB!!! dia.. kata bonus dapat sket ..
punya la melenting mamat tue... sebab kena tipu .. sila teka siapa dia?? kua kua kua!!!!

Friday, March 21, 2008

chelsea yang mendukacitakan...


Ni aku nak cite sket pasal team chelsea aku nie.. ada ke patut dorang leh seri 4-4 ngan spurs haritue.. cis!!! dah leading 3-1 tapi bleh kena plak ..
kalau korang tgk game semua salah si CUDICINI bodoh dan no-ob tue... pastu pasal avram grant bengong!!!
tapi nak wat camne kan.. dah seri jugak so kena terima laaa apa hakikatnya..
so aku berharap the blues nie takde la buat benda bodoh lagi di masa depan kelak ..
so game lawan arsenal nanti minta bleh titik dorang banyak .. kua kua!! pada kawan2 aku yang sokong arsenal kat vads tu good luck yee lawan team aku ...

Thursday, March 20, 2008

Wayang Kita



Haitue aku tgk cite THE MIST kat cathay cineplexes Damansara..cite ni di arah oleh Stephen King salah satu author yang suka tulis cite fiksyen thriller .. cite ni berkisah tentang satu kabus yang dilepaskan oleh askar omputih yang NOOB!! <> dalam satu exsperimen membuka dimensi lain..sebab tidak dapat kawal tubekla kabus yang mengandungi setan2,jin,makhluk2 aneh..tapi plot cite sebenarnya mengenai bagaimana manusia survive di zaman kegelapan, takde letrik,telefon dan semuala..so depa dah jadi macam beruk so utk survive kena yang kuat jadi ketua atau dog eat dog laa... so kalau aku jadi korang tgk la cite nie..
so untuk cite ni aku bagi 4 bintang sebab ending dia hero dia bunuh semua family dia..kua kua!! kantoi ending la plak..



kedit utk -axxo (otai torrent)

budak kena rasuk di VADS



ni nak cite sket pada suatu hari kat tempat kerja aku ada budak nie kena sampuk katanya laa..


taknak la sebut nama dia (aku pun xtau nama dia apa?) citer dia macam nie.. pada pukul 4 petang hari Rabu tetiba ada mamat ni dibawa masuk dalam pantry (macam kafe kecikla) kitorang tengah sibuk buat kes ..masa time tu aku la paling laju siapkan kes hehehehe!!!


budak ni bukannya meracau ke.. kekuatan seperti badang ke atau mata merah menyala atau suara dah bertukar garau bapak ..

Simangsa me'repotkan' bahwa dia di bawa ke alam misteri kot laa.. dia dari tingkat G naik tangga sampai ke tingkat 17 .. apa kejadahnya itu ... bila di'interbiu' dia kata 'LIF PENUH KOT' apa leee???

dia kata dia mendengar suara dalam hatinya tapi si mangsa tidak memberitahu apa terjadi .. erm ..

Tapi kesian gak sebab sehari selapas kejadian kami di'inform' bahwa dia kemalangan.. besar ke kecil aku tak tau ..

erm.. pelik kan tapi benar kott... apa apa pun benda2 halus ini memang wujud cuma samada kita percaya atau pun tidak..

kepada si mangsa diharap ok dan boleh kembali berkerja seperti biasa ..

- sebenarnya banyak lagi apa dia cakap tapi aku malas la nak taip -








Cret-Teng 2008, apa yang berlaku?



Tersebut cerita pasal seorang rakan aku yang tidak pernah buat salah seumur hidup-nya akan tetapi apa la nasib tak baik mamat nie terkena 'NOOB' pada malam ke-2 di cherating 9hb Mac 2008.
Tarikh itu menjadi sejarah bagi dia ... ingat bila kita berniat tidak baik benda yang buruk akan berlaku seperti rugi besar walaupun jadi tokey !! kua kua kua !!!
untuk yang tidak kenal sapa dalam gambar ..
dari sebelah kiri -

pak dianto,admaxpt,koless,NICK HADRI a.k.a TerroristX, myself ekudz,bobo manja dan andy kanwar..
Semoga ini menjadi pengajaran kepada semua untuk berkelakuan baik ketika menziarahi tempat orang ...